Nij Bonga

Logement Nij Bonga is gevestigd in een prachtige statige dorpsvilla in de kern van Holwerd.

Henk en Jantina van Huizen – Logement Nij Bonga

Villa Nij Bonga is een imponerend pand, gebouwd in 1907 door notaris Poelstra, met veel stijlelementen uit de Art Nouveau. Op de palen bij de inrit staat nog altijd in vergulde letters de naam ´Nij Bonga´. In 2016 is het pand verbouwd tot een sfeervol logement.

De gasten van Nij Bonga kunnen gebruik maken van de linkerzijde van het pand, te bereiken via de eigen voordeur.

Een verblijf in het logement is gemakkelijk te realiseren: reserveer vooraf of bel simpelweg bij ons aan om een afspraak te maken. Wanneer wij niet aanwezig zijn kunt u ons altijd bellen en kunnen wij u telefonisch binnenlaten. Hierdoor staat u nooit voor een dichte deur, zelfs niet wanneer u bij ons komt ‘aanwaaien’. Wij willen u hiermee een gevoel van gastvrijheid geven. Laagdrempeligheid is waar wij voor staan.

De kamers van Logement Nij Bonga zijn smaakvol ingericht met een comfortabel bed en een zithoek. Beide kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

In de gemeenschappelijke ruimte staat een grote tafel waaraan u heerlijk kunt ontbijten, uw krant kunt lezen of waarop u wellicht uw kaart uitspreidt om de route voor de volgende dag te plannen. Er kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige keuken met kookgelegenheid en koelkast. Het terrein biedt voldoende eigen parkeergelegenheid.

R

Keuken

R

TV

R

Wifi

R

Eigen ingang

Website

Meer informatie over dit logement / bed&breakfast vind u hier:
www.nijbonga.nl

Stasjonswei 25
9151 JL Holwerd

Telefoon: 06 24994078

Nij Bonga

%d bloggers liken dit: