Tsjerkestrjitte

Welkom in het compleet gerenoveerde en zeer behaaglijke huisje aan de Tsjerkestrjitte.  

John Meijer en Annet Schaap – Tsjerkestrjitte 1

Compleet gerenoveerd knus huisje aan de Tsjerkestrjitte met ruime omheinde tuin voor maximaal vijf personen. Bovenverdieping -let op steile trap- met twee dubbele bedsteden: ideaal voor kinderen. Beneden de woonkamer/ keuken met betonvloer & vloerverwarming, een ruime eethoek met tuindeuren naar de tuin en ook op de begane grond een slaapkamer (tweepersoonsbed) de badkamer en het aparte toilet.

De reacties van onze gasten uit binnen- en buitenland zijn uitsluitend positief, iedereen voelt zich direct thuis: “The house is wonderfully renovated with a great eye for interior design and detail” – “Zodra je het huisje betreedt voel je je thuis” – “Maison très bien placée dans la frise néerlandaise” – “Das Haus ist noch viel schöner als auf den Fotos”.

Wij zijn John Meijer en Annet Schaap en we hebben het huis -destijds compleet verwaarloosd en verpauperd en al vele jaren leegstaand- gekocht in 2015. De eerste stenen van het huis zijn gelegd rond 1750 en in de vorige eeuw was het huis in bezit van de familie Bilker. De oudste dochter van het gezin Bilker, Sietske, is Annet haar Beppe (Fries voor oma). Zij is opgegroeid in het huisje dat nu weer in de familie is. Voor velen om ons heen is dit een genot: een huis vol familiegeschiedenis en familieverhalen. Bij de verbouwing zijn alleen de buitenmuren blijven staan en John is samen met Jaap, de vader van Annet, begonnen aan de grote verbouwing. Met hulp en advies van vele anderen, vooral van neef Jesse Schaap en oom Wietse Schaap is het huis eervol verbouwd en compleet & liefdevol gerestaureerd; een ode aan Beppe Schaap.

R

Wifi

R

Keuken

R

TV

R

Tuin

R

Vloerverwarming

R

Wasmachine

Website

Meer informatie over deze bed&breakfast vind u hier:
www.tsjerkestrjitte.nl

Tsjerkestrjitte 1 
9151HV Holwerd

Telefoon: 06 10611282 
E-mail: 
annetschaap19@gmail.com

Tsjerkestrjitte

Tsjerkestrjitte 1
9151HV Holwerd

%d bloggers liken dit: